ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

قوانین بهداشت محیط

کارکنان اماکن مرتبط با موضوع این دستورالعمل موظف به اجرای موارد ذیل در ارتباط با بهداشت فردی می باشند:

 

 1- کارکنان باید دارای کارت بهداشتی  با تاریخ معتبر باشند.

 

2- کارت بهداشتی باید در معرض دید مسئولین(بازرسان بهداشت) قرار بگیرد.

 

3- کلیه متصدیان و کارکنانی که در مراکزتهیه ، تولید ، طبخ و توزیع غذا اشتغال دارند، موظفند در کلاس های ویژه بهداشتی که از طرف مدیر بهداشت تعیین می شود، شرکت نمایند.

 

4- متصدیان و کارکنان موظفند موارد بهداشت فردی را کاملا رعایت نموده و به دستوراتی که از طرف مسئولین مراکز بهداشتی داده می شود عمل نمایند.

 

5- کارکنان موظفند ناخن ها ، موی سر و صورت خود را کوتاه و تمیز نمایند.

 

6- کارکنان باید به روپوش و کلاه به رنگ روشن و تمیز ملبس باشند.

 

7- باید وسایل شخصی خود را در کمد انفرادی نگهداری نمایند.

 

8- کارکنان باید قبل از شروع کار، در صورت تغییر نوع کار و بعد از توالت دستان خود را با آب و صابون بشویند.

 

9- کارکنان در هنگام آماده سازی، طبخ و توزیع غذا و  هود آشپزخانه صنعتی 

 باید از دستکش استفاده نمایند.

 

10- شستن دست در محل دستشویی ممنوع می باشد.

 

11- برای خشک کردن دست ها از دستمال کاغذی یا دست خشک کن برقی استفاده شود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.