کارکنان اماکن مرتبط با موضوع این دستورالعمل موظف به اجرای موارد ذیل در ارتباط با بهداشت فردی می باشند:
1- کارکنان باید دارای کارت بهداشتی با تاریخ معتبر باشند.
2- کارت بهداشتی باید در معرض دید مسئولین(بازرسان بهداشت) قرار بگیرد.
3- کلیه متصدیان و کارکنانی که در مراکزتهیه ، تولید ، طبخ و توزیع غذا اشتغال دارند، موظفند در کلاس های ویژه بهداشتی که از طرف مدیر بهداشت تعیین می شود، شرکت نمایند.
4- متصدیان و کارکنان موظفند موارد بهداشت فردی را کاملا رعایت نموده و به دستوراتی که از طرف مسئولین مراکز بهداشتی داده می شود عمل نمایند.
5- کارکنان موظفند ناخن ها ، موی سر و صورت خود را کوتاه و تمیز نمایند.
6- کارکنان باید به روپوش و کلاه به رنگ روشن و تمیز ملبس باشند.
7- باید وسایل شخصی خود را در کمد انفرادی نگهداری نمایند.
8- کارکنان باید قبل از شروع کار، در صورت تغییر نوع کار و بعد از توالت دستان خود را با آب و صابون بشویند.
9- کارکنان در هنگام آماده سازی، طبخ و توزیع غذا و هود آشپزخانه صنعتی
باید از دستکش استفاده نمایند.
10- شستن دست در محل دستشویی ممنوع می باشد.
11- برای خشک کردن دست ها از دستمال کاغذی یا دست خشک کن برقی استفاده شود