فیلترها:
تمامی هود آشپزخانه صنعتی فیلتری دارند که مقدار زیادی از چربی و گرد و غباری که گاهی وارد کانال هواکش میشود را جذب میکند.
در صورتی که به هر دلیلی امکان نصب هواکش برای شما مقدور نیست، از فیلترهای زغالی استفاده کنید.
این نوع فیلترها گرد و غبار و چربی را بهتر به خود جذب میکنند و گر چه به اندازه هودهای دارای هواکش موثر نیستند اما به هر حال موجب پاکتر شدن هوای آشپزخانه میشوند.
فیلترهای متالیک طول عمر زیادی دارند و در صورتی که همراه با فیلتر زغالی استفاده شوند میتوانند بسیار کاربردی باشند.
فیلترهای چربی فقط چربی را جذب میکنند و فیلترهای زغالی بوهای نامطبوع را جذب میکنند ولی به تنهایی چندان کارآمد نیستند.
لامپ: تقریبا تمامی هودها مجهز به لامپی هالوژنی هستند که به شما کمک میکند تا اجاق گاز و غذایتان را بهتر ببینید.
حسگر: برخی از هودها به حسگرهایی مجهز هستند که اجازه میدهد قدرت مکش هود با مقدار آلودگی موجود در هوا هماهنگ شود.
کلید تنظیمکننده دور موتور: هودها دارای سه سرعت هستند که میزان قدرت دور موتور را برحسب میزان آلودگی هوا تنظیم میکند.
برای آنکه قدرت مکش یک هود shahrokhi را آزمایش کنید، کافی است یک برگ کاغذ یا تکهای نخ را زیر آن قرار دهید.
v