اندازه برداری برای اجرای طراحی و ساخت دقیق کابینت آشپزخانه
در این مرحله به محیط اجرای طرح یا همان آشپزخانه رفته و محل هایی که کابینت باید برای آن ساخته شود معین میگردد، در این قسمت باید به نکاتی توجه شود که مواردی از آن را توضیح می دهیم:
1- برای تعیین محل اجاق گاز باید ابتدا نوع آن مشخص شود که صفحه ای یا معمولی است. اگر صفحه ای باشد با توجه به اندازه آن، آن را بر روی صفحه کار نصب می نمایم برای و محیط زیر صفحه کار کابینت می سازیم.
اگر نوع اجاق گازمعمولی بود محل نصب آن را در طرح به اندازه 90m خالی گذاریم، در مشخص نمودن محل نصب اجاق گاز باید به مواردی چون انشعاب لوله گاز، برق و دودکش هود در آشپزخانه توجه نمود.
2- باتوجه به نوع هود محل آن را در طرح مشخص می کنیم و مشخص میشود که به کابینت نیاز دارد یا ندارد.
محیط لازم برای نصب هود از 60cm تا 90cm متغییر است.
3- محل نصب لباس شویی در طرح مشخص میگردد و محل آن به اندازه 60cm خالی گذاشته میشود.
4- برای ظرف شویی همانند لباس شوی عمل می کنیم.
5- برای یخچال پس از معین شدن محل آن در طرح باید به مقدار 95cm * 180cm از محیط به آن اختصاص داد.
6- تعیین محل سینک در طرح با توجه به انشعاب لوله آب و اندازه آن که از 60cm تا 120cm متغیر است صورت میگیرد.
7- تعیین محل های باقیمانده برای طراحی مثل دوسری کشو در کجای کابینت آشپزخانه قرار دهیم.