ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

کابینت آشپزخانه، خود را سروسامان دهید

 

آشپزخانه‌ قلب اصلی خانه است و یک آشپزخانه مرتب و مجهز زندگی را بسیار ساده‌تر می‌کند‌‌. راه‌های مختلفی وجود دارد برای اینکه بتوان به یک آشپزخانه سروسامان داد و کابینت بهترین ابزار است

 

مسلما هرچه تعداد قفسه‌ها و کابینت‌های آشپزخانه بیشتر باشد، جا دادن وسایل در آن راحتتر خواهد بود اما می‌توان با چند تکنیک ساده به کابینت‌های  محدود و کوچک نیز سروسامان داد و بهترین استفاده را از آنها کرد

 

برای قدم اول بهتر است روی یک تکه کاغذ نقشه آشپزخانه تان را بکشید. آشپزخانه را به چند مکان تقسیم کنید. محوطه آشپزی، که شامل اجاق گاز و وسایل مربوط به پخت و پز می‌شود. محوط ظروف که شامل سینک ظرفشویی و قفسه‌های مربوط به ظروف است. هر منطقه را روی نقشه مشخص کنید و قفسه‌های آشپزخانه را براساس همین نقشه پر کنید. این روش به شما کمک می‌کند تا به راحتی وسایل مختلف را پیدا کنید

 

برای چیدن وسایل بهتر است بررسی کنید که وسایلی که در هر محل روی هم چیده اید چه مقدار از فضای کابینت را اشغال کرده‌اند. بهتر است از کابینت های پایین برای چیزهای سنگین مثل کتری‌ها و قابلمه‌ها استفاده کنید. از کابینت‌های بالا برای چیزهای سبک‌تر چون بشقاب‌ها و لیوان‌ها و وسایلی که می‌خواهید در دسترستان باشد مثل نمک و فلفل استفاده کنید

 

قبل از چیدن وسایل، کابینت ها را تمیز کنید. ابتدا گرد و غبار کابینت ها را با یک پارچه نرم بگیرید. دو سوم یک سطل کوچک را پر از آب ولرم کنید و چند قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و با یک اسفنج تمیز پاک کنید و با استفاده از دستمال، خشک کنید تا کابینت‌ها بر اثر رطوبت آسیب نبینند

 

گاهی اوقات مدل کابینت در فرآیند نظافت و حفظ نظم و پاکیزگی آشپزخانه تاثیر بسیاری دارد. استفاده از کابینت ام دی اف یا های گلاس کمک می‌کند نظافت کابینت راحت‌تر باشد. در سال‌های اخیر نصب کابینت‌ های‌گلاس  در آپارتمان‌های نوساز مرسوم شده است. این مدل از کابینت‌ها دارای قفسه‌های تقسیم بندی شده هستند  و نظافت و چینش وسایل در آن راحت‌تر است.

استفاده از آستر کابینت  نیز روش خوبی برای تمیز نگهداشتن وسایل و محافظت از آشپزخانه است. سعی کنید کف کابینت‌ها را با آستر بپوشایند.

 در ضمن اگر آشپزخانه‌تان مجهز به کابینت‌ کلاسیک و چوبی است  حتما آن‌ را پارافین بزنید یا پولیش کنید

 

ابزار و وسایلی که استفاده نمی‌کنید را دور بریزید، بشقاب های لب پر شده یا ترک خورده، حوله های رنگ و رو رفته و پاره، ظروف بلااستفاده، بطری‌های خالی که برای روز مبادا نگه داشته‌اید تنها فضا اشغال می‌کنند بهتر است از خیرشان بگذرید. مواد غذایی که تاریخ مصرفشان گذشته را دور بریزید و موادی که سالم هستند و استفاده نمی‌کنید را به دیگران بدهید

 

پیش از خرید وسایل آشپزخانه به اندازه کابینت‌ها توجه کنید. ظروف برنج، شکر یا آرد که برای داخل کابینت انتخاب می کنید، بهتر است متناسب با فضای کابینت‌ها باشد.

 بنابراین فضای داخلی کابینت‌ها را اندازه بگیرید و دقت کنید که ظروف خیلی بلند، عمیق یا ظروفی که به سختی داخل کابینت جا می گیرند را انتخاب نکنید. با اندازه گیری ابعاد داخلی کابینت به فروشگاه بروید و ظروف جدید مورد نیازتان را تهیه کنید. ظروف قدیمی را تنها در صورتی که با فضای شما همخوانی دارد دوباره استفاده کنید. ظروفی را برای نگهداری مواد غذایی انتخاب کنید که با کیفیت باشند و از مواد غذایی به خوبی نگهداری کنند تا ناچار به دور ریختن مواد غذایی نشوید.

ظروف دردار برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد غذایی مناسب هستند. ظروف محفوظ از هوا معمولا بهترین انتخاب هستند زیرا به وسیله ی آنها می‌توانیم مواد غذایی را در طولانی مدت نگهداری کنیم.

 از ظروف مات نیز برای جلوگیری از اکسیداسیون مواد غذایی خاص (مثل آن هایی که درصد بالایی روغن دارند یا باید دور از نور نگهداری شوند) استفاده می شود

 

در ضمن با توجه به تعداد اعضای خانواده وسایل آشپزخانه را انتخاب کنید. اگر دو نفرید لازم نیست ظرف‌های بزرگ و مواد غذایی زیادی را انبار کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.