ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

دکوراسیون داخلی فروشگاهی

 

دکوراسیون داخلی فروشگاهی چیست و چگونه باعث افزایش فروش ما می شود

دکوراسیون داخلی فروشگاه یکی از مهم ترین فاکتورهای افزایش فروش یک برند و یا بوتیک به شمار می آید، چه در کشاندن مشتریان گذری به داخل فروشگاه و چه در ترغیب ایشان به خرید یک و یا چند عدد از محصولات ما.

اما متاسفانه در کشور ما بیش آن که به هویت اصلی دکوراسیون فروشگاه که همانا جا نمایی محصولات (visual merchendising) می باشد توجه شود به کاغذ دیواری و یا کفپوش و … توجه می شود.

به جاست اگر بگوییم طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاهی به کلی از طراحی های دیگر جداست، اگر در طراحی های دیگر اولیت با هنر است، در این طراحی شما اگر زیباترین فضا را هم فراهم کنید، باز هم ممکن است در فروش محصولات خود موفق نباشید.

در این یادداشت سعی می کنم درکی کلی از مقوله طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاهی ارائه نمایم. امیدواریم که شما نیز به همان اندازه که من از نوشتن این یادداشت لذت می برم از خواندن آن لذت ببرید.

 

دکوراسیون داخلی فروشگاهی چیست؟

 

دکوراسیون داخلی فروشگاهی تلفیق هنر معماری و علم روانشناسی فروش است.

هنری که با انتخاب طرح ها و رنگ ها آغاز میشود، با ویترین های جذاب مشتریان را مبهوت خود می کند، با نور پردازی و موسیقی با روح مشتری ارتباط برقرار می کند و با بیان داستان برند شما به اوج می رسد و اینچنین، تجربه ای بی بدیل را برای مشتریان شما فراهم می کند.

تجربه ای که می تواند به تنهایی همه را مشتاق به بازگشت به فروشگاه شما بکند، اما آیا این کافیست؟

متاسفانه خیر، فروش تنها با فضای زیبای مغازه شما میسر نمی شود. روانشناسی مشتریان نیز بسیار مهم است. امروزه مشتریان راحتی را بر ارزانی ترجیح میدهند، چیدمان فروشگاه شما باید بگونه ای باشد که کوچکترین مزاحمتی را برای مشتریان شما فراهم نکند.

در همین جا به یک باور اشتباه اکثر فروشندگان اشاره می کنم: محصول بیشتر = فروش بیشتر.

 

 در دکوراسیون فروشگاه نه تنها تحقیقات بسیار زیادی پیرامون این نظریه که < فراهم آوردن انتخاب های بیشمار برای مشتری، ایشان را از خرید منصرف می کند > انجام گرفته که همه متفق القول این نظر را که تایید می کنند، بلکه تعداد زیادی از فروشندگان حتی فضای مناسب برای تعداد زیاد محصولات را هم در اختیار ندارند و با چیدمان بیش از حد محصول تنها مشکلات و مزاحمت را برای خریدار فراهم آورده و ایشان را فراری می دهند.

 

نکته ی دیگری که علاوه بر تخصیص فضای مناسب رفت و امد و حفظ آرامش مشتری باید در نظر داشت، تخصیص فضایی مناسب برای چیدمان به حالت ست بندی است.

 

این نکته مخصوصا برای برند ها و بوتیک هایی که تنوع محصول دارند بسیار ارزشمند خواهد بود، فرض را بر این بگیرید که برند شما محصولاتی از قبیل : کت و شلوار، شلوار، پیراهن، تی شرت، کفش، کاپشن و … را عرضه می کند، اگر شما هر کدام از این محصولات را در منطقه ای متفاوت قرار داده باشید، مشتری خود را از این طرف فروشگاه به آن طرف آن خواهید کشاند و در آخر ایشان را خسته کرده و فراری می دهید.

 بهتر این است که شما با پخش کردن محصولات و ست بندی آنها نه تنها کار را برای مشتری آسان کنید بلکه با نمایش بهتر لباس ها ایشان را به خریدن محصولاتی که حتی قصد خریدش را نداشت نیز ترغیب کنید.

با این حال بهترین حالت چیدمان تلفیق دو حالت بالا است، بدین ترتیب شما نهایت آرامش را برای مشتریانتان فراهم می آورید.

رنگ بندی محصولات عامل اصلی در تراکم چیدمان است و تراکم چیدمان سرطانی وخیم اما قابل درمان است، به همین دلیل یکی از نکاتی که همواره به مشتریانم پیشنهاد می کنم، مخصوصا آنهایی که از فضای کافی برخوردار نیستند، داشتن انباری کوچک و مدیریت شده داخل فروشگاه است، بدین ترتیب شما می توانید تمامی محصولات خود را در ۲ الی ۳ رنگبندی پرفروش با تراکم مناسب داخل فروشگاهتان به نمایش بگذارید و مابقی رنگ بندی را در انبار کوچک قرار داده و به درخواست مشتری به ایشان نمایش دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.