ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

سیستمهای برودت

 

در یخچالها و فریزرها و قفسه بندی انتقال برودت به دو روش کلی تقسیم می گردد که هرکدام کارآیی خاصی دارد این سیستمها عبارتند از انتقال طبیعی و اجباری

 

الف) انتقال طبیعی : در این سیستم انتقال برودت از اواپراتور بصورت طبیعی میباشد یعنی همیشه برودت بعلت سنگینی به طرف پایین سرازیر می باشد این نوع سیستم را می توان در بسیاری از یخچالهای سوپری ویترینی و بصورت کامل در یخچالهای قصابی مشاهده نمود

 

بصورت کلی می توان یخچالهای فروشگاهی را به دو دسته تقسیم نمود

 

الف) یخچالها و فریزرهای پرده هوا

 

ب) یخچالها و فریزرهای غیر پرده هوا

 

در نوع اول گردش هوا بصورت اجباری می باشد یعنی برودت موجود در اواپراتور توسط فن تخلیه می گردد وعمل گردش هوا انجام میگردد بطوری که فن هوای سیستم را مکیده واز لای اواپراتور عبور می دهدو هوای سرد از دهانه فن به خارج پرتاب می گردد این هوا از مسیری که برای آن انتخاب شده به تمامی طبقات یخچال ویا روی کالاهادر فریزر می رسد واز طرف دیگر همین هوا توسط سمت مکنه فن جمع شده واز لای اواپراتور گذشته ودوباره سرد شده وپرتاب میگردد باید در نظر داشت در این سیستم باید مسیرهای انتقال برودت طوری طراحی گردد گه از بیرون ریختن آن جلوگیری گردد در این طراحی نوع فن ودور آن و انتخاب سوزن اکسپنشن وقطر لوله های رفت برگشت اواپراتور بسیار مهم است زیرا اگر این کار با آگاهی لازم انجام نپذیرد دچار مشگل بزرگی خواهیم شد وبجاب آنکه استفاده مطلوب از دستگاه خود و قفسه بندی داشته باشیم آئینه دق برای ما خواهد شد

 

توصیه می کنم این نوع دستگاه را از هر مدعی نخرید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.