چنانچه قبلاً در نمایشگاه حضور داشتید و ساخت غرفه دارید مستحضر هستید در غرفه های عمومی به ازاء هر 12 متر تنها یک عدد میز و دو عدد صندلی در اختیار شما قرار داده می شود و الباقی اجناس مورد نیاز از قبیل مبلمان، آب سرد کن، ویترین، تابلو، بنر و ... می بایست توسط شرکت کننده تهیه شود.
خدمات قابل ارائه:
1. طراحی و ساخت غرفه های نمایشگاهی با مجوز
2. اجرای سیستم های مدولار و اسپیس فریم
3. جمع آوری غرفه های نمایشگاهی پس از پایان نمایشگاه
به طور مختصر mdf نوعی چوب مصنوعی (مهندسی) تولید شده از ذرات چوب خورد شده می باشد که با استفاده از چسب، واکس یا رزین به صورت ورق تحت فشار حرارت تولید شده است.
mdf بر خلاف نئوپان و فیبر و چندلایی از ذرات الیاف چوب تولید می گردد در حالی که نئوپان و فیبر و چندلایی از رشته های چوب و چسب تحت فشار و حرارت تولید می گردد.
یکی از سازه ها غرفه سازی ام دی اف می باشد که به دلیل زیبایی و استحکام یکی از پرطرفدارترین سازه های نمایشگاهی است.
نکات مربوط به غرفه سازی:
غرفه خودساز چیست؟
غرفه خودساز به غرفه ای گفته می شود که از سازه استاندارد نمایشگاهی که برای غرفه های عمومی در نظر گرفته شده است استفاده می شود. غرفه های استاندارد در تمامی نمایشگاه ها عمدتاً از دو سازه مدولار (پارتیشن) و اسپیس فریم (Space Frame) ساخته می شود. در برخی از نمایشگاه ها به طور خاص از سازه های ماکسیما نیز برای غرفه سازی استفاده می شود.
غرفه سازی مدولار (پارتیشن) چیست؟
نوعی سازه متشکل از پایه، قید و پانل با ارتفاع عموماً 240 سانتی متر که به فاصله یک متر از هم به یکدیگر متصل شده و در متراژهای مختلف قابل اجرا می باشد.
غرفه اسپیس فریم (Space Frame)چیست؟
اسپیس فریم یک نوع سازه فلزی است که با اتصال قطعه های مختلف با ابعاد متفاومت می توان غرفه ساخت.
ساخت غرفه در این نوع عمدتاً در فضای باز و یا نمایشگاه هایی که ماهیت اجناسی آن طوری است که نیاز به سازه ی مستحکم دارد استفاده می شود. غرفه ی اسپیس فریم عمدتاً با چادر و یا برزنت مسقف شده و می توان دیواره های آن را با پوش چاپ بنر یا فلکس تزیین کرد. چنانچه غرفه سازی در فضای باز بوده و یا غرفه سازی مدولار به طور عموم استفاده شده باشد مشارکت کننده می تواند با ارائه درخواست غرفه خودساز از ستاد برگزاری و طی مراحل قانونی و همچنین عقد قر ارداد با یکی از شرکت های دارای گرید اقدام به برپایی غرفه خود کند.