ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

ساختمان تکنیکال

تکنولوژی های ساختمانی و مدرن

هود آشپزخانه صنعتی

 

گرما ، بخار ، دود و بوی حاصل از فرایند پخت و پز در آشپزخانه و آلاینده های محیط های صنعتی می بایست به صورت تهویه مناسب دفع شوندکه برای ارائه سیستم تهویه استاندارد ، نوع آلایندگی و محیط کار باید مشخص گردد.

 

مکانی که تهویه درآن صورت می گیرد شامل دو بخش می باشد :

 

1- آشپزخانه ( منازل مسکونی )

2- آشپزخانه ( رستوران ها ، هتل ها ، بیمارستان و ... ) و مکان های صنعتی ( کارخانه ، کارگاه و ... )

- هود های مورد استفاده در این بخش کوچک بوده و ببیشتر مواقع به صورت دیواری بر روی اجاق گاز نصب می شود و مکش هوا نیز توسط هواکش های برقی مخصوص تصفیه شده و به داخل آشپزخانه بر می گردد یا از طریق کانال به بیرون هدایت می شود.

 

- در این بخش هود آشپزخانه صنعتی  در فاصله مناسبی در بالای دستگاه صنعتی یا اجاق پخت و پز در ابعاد دستگاه مورد نظر پس از کارشناسی مهندسین شرکت ساخته شده و نصب می گردد.

در موارد آشپزخانه درون هود صافی هایی تعبیه می شود تا از ورود چربی و مواد آلاینده به داخل کانال و دستگاه مکنده ( اگزوز فن ) جلوگیری نماید همچنین در مورد هود های صنعتی و آزمایشگاهی نیز با توجه به آلایندگی و نوع فعالیت دستگاه ، فیلترهایی برای تصفیه تعبیه می گردد.

سیستم تهویه در این مرحله به دو صورت طراحی می شود که فقط هوای بالای اجاق و دستگاه صنعتی را به بیرون هدایت نماید و یا علاوه بر ان هوای محیط کار را نیز تهویه نماید.

 

جنس مصالح مورد استفاده :

 - چراغ های نور افکن ضد آب .

- سیم نسوز و کلید واتر پروف .

-انواع ورق استیل ، ورق آلومینیوم و آبکاری شده ، ورق گالوانیزه .

-کانال گرد و چهارگوش و کانال های خرطومی برزنتی ، آلومینیوم و pvc .

-قوطی های آهنی ، قوطی استیل و قوطی آلومینیوم .

-عایق پشم سنگ ، عایق پشم شیشه و ... .

-هواکش گردان بادی ، بادزن برقی  در shahrokhi  

-اگزوز فن ( سانتریفیوژ ) .

v

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.